Hoofdstuk

Zenuwen

Niet alle dagen gaan even soepel als je zou willen. Na een spannende ontmoeting met de aanstaande baby – die tijdens ons bezoek overigens besloot om zich in mijn tas te verschansen…goed teken? – kan ik niet wachten tot het allemaal officieel is. Eenmaal thuis mailde ik dus de huidige moeder van het grut om dat zo snel mogelijk te regelen.

Nu ben ik zelf nogal des internets. Een smartfoon, tablet, 2 laptops en een vaste kast zorgen ervoor dat ik continu verbonden ben en geen mailtje mis (al wil Gmail mijn mailtjes soms nog wel eens verstoppen in de spambak). Gek genoeg geldt dat niet voor iedereen. De meeste mensen zijn – en dit is erg verrassend – niet de hele dag bezig om mail, tweets en facebookberichten binnen te halen – maar doen hele andere dingen. Katten verzorgen bijvoorbeeld of naar buiten gaan (althans dat heb ik wel eens gehoord).

Dat ik nog geen bericht terug heb ontvangen is dan ook helemaal niet iets om me zenuwachtig over te maken. Zeker niet als je bedenkt dat mijn mailtje er net 14 uur geleden uitging. Maar ik ben het toch.

Zo’n nieuwe baby, die je nog niet in huis hebt, zorgt voor de nodige stress. Maar het is het waard hoor, dat weet ik zeker.

Update: Het geld is overgemaakt en mijn nieuwe meisje wordt niet meer aangeboden aan anderen. Pfew! 🙂

4 Reacties ↓

4 Reacties op “Zenuwen”

 1. Vera May 16, 2011 at 8:27 am #

  Ik kan me je zenuwen voorstellen, maar ik zou me geen zorgen maken hoor, het komt vast goed!

 2. admin May 16, 2011 at 10:02 am #

  je had gewoon gelijk 🙂

 3. Poelekie May 16, 2011 at 8:08 pm #

  Quote: “Gek genoeg geldt dat niet voor iedereen. De meeste mensen zijn – en dit is erg verrassend – niet de hele dag bezig om mail, tweets en facebookberichten binnen te halen – maar doen hele andere dingen. Katten verzorgen bijvoorbeeld of naar buiten gaan (althans dat heb ik wel eens gehoord).”

  Hier moest ik zó verschrikkelijk hard om lachen, zó herkenbaar! Ben blij dat het uiteindelijk toch allemaal goedgekomen is! #yay

 4. Xaviera May 16, 2011 at 8:09 pm #

  ja ik ook man…ik werd helemaal gek 😀